StudneGolem

Upresnenie k článku: Cigáňov je čoraz viac...

pridané: 14.02.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3610

Dňa 9.2.2012 som na tejto internetovej stránke priniesol článok s názvom: „Cigáňov je v Mikuláši čoraz viac, mesto im postaví ďalšie byty.“ Článok okrem iného informoval o pripravovanej výstavbe osemnástich bytov v cigánskej osade Hlboké v Liptovskom Mikuláši.

V odstavci s názvom: „Nájomné? Smiešnych 10 eur mesačne!“, som okrem iného uviedol: „Mimochodom, nájomné by malo byť na úrovni smiešnych 10 eur.“

Pri tomto tvrdení som vychádzal som z článku s názvom „Mesto chce stavať sociálne byty“, kde bola táto informácia zverejnená.  Článok uverejnil týždenník MY Liptovské noviny vo svojom vydaní dňa 6.2.2012 na tretej strane. Článok nájdete vo fotografii pod týmto textom.

V najnovšom vydaní týždenníka MY Liptovské noviny zo dňa 13.2.2012 je uverejnené spresnenie k spomínanému článku. Uvádza sa v ňom, že suma 10 eur, ktorú som použil aj vo svojom článku, „je v skutočnosti vyjadrením nákladov investora na jeden byt rozpočítaných na 30 rokov. Mesačné náklady Mesačné zálohy za nízkoštandardné byty v Hlbokom predpisované Bytovým podnikom sa pohybujú od približne 50 eur pri najstarších bytoch, po 100 eur mesačne v novej bytovke. V zálohách nie sú zahrnuté náklady na elektrickú energiu.“

Aj toto upresnenie nájdete vo fotografii. Poznámočka na záver: vo svojom článku som teda určite nezavádzal ani neklamal návštevníkov mojej internetovej stránky, či obyvateľov mesta. Ako som uviedol, moja informácia vychádzala z článku týždenníka MY Liptovské noviny, ktoré sa v najnovšom vydaní čitateľom ospravedlňujú sa nepresnosť.

ČLÁNOK „CIGÁŇOV JE V MIKULÁŠI ČORAZ VIAC, MESTO IM POSTAVÍ ĎALŠIE BYTY“ NÁJDETE TU.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )