StudneGolem

Mladík zomrel pod kolesami rýchlika!

pridané: 16.03.2013, 18:13:45 | počet zobrazení: 6405

Po necelých troch týždňoch ďalšie nešťastie na železnici! Pod kolesami rýchlika prišiel dnes v popoludňajších hodinách o život mladík!

K nešťastiu došlo na železničnej trati medzi obcami Kráľova Lehota a Hybe. 24-ročného mladíka z Hýb zachytil rýchlik R 607 Liptov, smerujúci z Bratislavy do Košíc. Podľa predbežných informácií mladík ležal na koľajniciach. Po zrážke s rýchlikom bol na mieste mŕtvy, privolaný lekár už len mohol skonštatovať smrť. 
 
Na mieste boli prítomní okrem záchranárov aj hasiči z útvaru v Liptovskom Hrádku a policajti z tamojšieho Obvodného oddelenia Policajného zboru. Príčiny nehody vyšetruje Železničná polícia. 
 
Rýchlik mal úsekom, na ktorom došlo k nešťastiu, podľa platného cestovného poriadku prechádzať približne o 16:00 hodine. Nehoda si vyžiadala jeho približne dvojhodinové meškanie. 
 
V polovici februára prišla o život pod nákladným vlakom pri železničnej stanici vo Važci 18-ročná dievčina. Postavila sa oproti idúcemu vlaku.
 
Veľká tragédia sa odohrala 23. januára na železničnom priecestí pri Beňadikovej, kde sa zrazil rýchlik s posýpacím vozidlom. Rušňovodič zraneniam na mieste podľahol.
 
Článok bol aktualizovaný o 20:16 hod.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )