StudneGolem

Turnaj bol spomienkou na veľkého fanúšika

pridané: 10.01.2015, 21:23:50 | počet zobrazení: 5553
Telocvičňa Strednej zdravotníckej školy v Liptovskom Mikuláši bola dnes dejiskom už ôsmeho ročníka futbalového turnaja O pohár predsedu Fanklubu MHK 32 – Partizáni.
 
Zápoleniu ôsmich tímov predchádzala minúta ticha. Turnaj nesie od tohto ročníku podtitul Memoriál Dušana Kutnára mladšieho. Je venovaný pamiatke veľkého športovca a fanúšika mikulášskeho športu, no predovšetkým nášho veľkého kamaráta, ktorý nás nečakane opustil na konci vlaňajšieho leta v nedožitých 45 rokoch...
 
Na turnaji, ktorý sa niesol v duchu fair-play, obhájila vlaňajšie prvenstvo partia Partisans united. Vo finále zdolala FC dream team 4:1. „Z víťazstva, samozrejme, máme radosť. Druhú polovicu turnaja sme odohrali len šiesti, no zomkli sme sa a zabojovali jeden za druhého. Rozhodlo naše srdiečko,“ povedal kapitán víťazného celku Jozef „Roger“ Laučík, ktorý poďakoval aj Tomášovi „Papovi“ Paprčkovi za bezchybnú organizáciu podujatia. 
 
Najlepších dekoroval (spolu s predsedom Fanklubu Tomášom Šurym) čerstvý držiteľ bronzovej medaily zo svetového šampionátu hokejistov do 20 rokov Michal Kabáč. Turnaj otváral viceprimátor Rudolf Urbanovič, zápolenie navštívil aj primátor Ján Blcháč.
 
Podrobnejšiu reportáž pripravujem do týždenníka MY Liptovské noviny.
V predaji bude od utorka 13. januára.
Turnaj je spomienkou na Duška Kutnára mladšieho.
Tomáš Šury s Michalom Kabáčom.
FC dream team skončil na druhej priečke.
Víťazná partia. 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )