StudneGolem

Bronzoví chlapci cítili fantastickú podporu

pridané: 07.01.2015, 21:34:45 | počet zobrazení: 6616
Trio Mikulášanov z bronzovej hokejovej reprezentácie do 20 rokov – útočníci Matúš Sukeľ a Michal Kabáč a masér výberu Ľuboš Ondrejka, je už doma z úspešného svetového šampionátu.
 
Slovensko opäť patrí hokeju. Ako už určite viete, slovenský reprezentačný výber do 20 rokov vybojoval na svetovom šampionáte v Kanade fantastický bronz! Tretie miesto z majstrovstiev sveta má poriadny cveng aj v Liptovskom Mikuláši, veď medzi zverencami trénera Ernesta Bokroša ukázali svoje kvality aj útočníci Matúš Sukeľ a Michal Kabáč z MHK 32 Liptovský Mikuláš. Jedným z masérov tímu bol aj Mikulášan Ľuboš Ondrejka.
 
„Samozrejme, z veľkého úspechu máme radosť. Boli sme výborná partia, v tíme všetko klapalo. Na ľade to potom aj bolo vidieť. Sme radi, že sme ľudom na Slovensku spravili radosť,“ zhodla sa dvojica šikovných útočníkov.
 
Matúš Sukeľ potvrdil, že aj v Kanade mali informácie o tom, ako veľmi im ľudia fandia v rodnej krajine. „Tú fantastickú podporu sme na diaľku cítili. Ďakujeme všetkým, ktorí držali palce a pri televízoroch boli aj počas neskorej noci. Samozrejme, výborní boli aj fanúšikovia, ktorí boli priamo na zápasoch.“
 
Úspešná trojica prišla do Liptovského Mikuláša dnes. Pred zápasom domáceho MHK 32 (s Bardejovom vyhral 2:1 po samostatných nájazdoch) ich na ľade ocenili funkcionári klubu Jerguš Bača a Vlastimil Škandera a primátor Liptovského Mikuláša Ján Blcháč so svojim zástupcom Rudolfom Urbanovičom.
Ľuboš Ondrejka, Michal Kabáč a Matúš Sukeľ.
Moja maličkosť s medailistami, vľavo kolega poslanec Miroslav Neset.
Moderátor Pavol Tomčík starší.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )