StudneGolem

Čelná zrážka dvoch vozidiel mala tragický koniec

pridané: 23.07.2023, 07:45:47 | počet zobrazení: 10345
Všetky záchranné zložky smerovali včera krátko po 20:00 hod k dopravnej nehode. Mala, žiaľ, tragický koniec.
 
Najmä obyvatelia sídliska Podbreziny spozorneli pri prejazde veľkého počtu vozidiel záchranných zložiek hlavným cestným ťahom. Hasiči, záchranári i policajti smerovali neďaleko Podbrezín – na cestu smerom do obce Veterná Poruba.
 
Došlo k tam k čelnej zrážke dvoch vozidiel. Pri nehode, žiaľ, zraneniam podľahol jeden z jej účastníkov. Išlo o 30-ročného muža z obce Veterná Poruba.
 
„30 - ročný muž viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felícia v smere od obce Veterná Poruba na Liptovský Mikuláš, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo ku stretu s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom Volkswagen Golf.  Vodič z vozidla Škoda Felícia utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol.  23 - ročný vodič bol so zraneniami prevezený do nemocnice a bol u neho vykonaný odber krvi. U nebohého bola nariadená pitva," informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.
 
Pri nehode zasahovali na dvoch vozidlách šiesti hasiči zo stanice v Liptovskom Mikuláši, záchranári i polícia, ktorá dopravnú nehodu vyšetruje.
 
Článok bol aktualizovaný o informácie a fotografie od Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline o 12:50 hod.
Čelná zrážka dvoch vozidiel mala tragický koniec
Čelná zrážka dvoch vozidiel mala tragický koniec

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )