StudneGolem

Podozrivého z vraždy policajti zadržali

pridané: 14.10.2020, 11:51:17 | počet zobrazení: 9653
Mŕtvy 82-ročný muž bol nájdený v rodinnom dome, lekár pri obhliadke tela nevylúčil cudzie zavinenie.
 
Preto bol na miesto privolaný súdny znalec. „Tento potvrdil bodné poranenia. Do niekoľkých hodín od oznámenia skutku policajti zadržali podozrivého. Prípad prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline,“ informovala polícia, ktorá prisľúbila, že k prípadu poskytne aj podrobnejšie informácie.
 
Podľa našich informácií došlo ku tragédii v obci Jamník, kde počas včerajšieho dňa polícia niekoľko hodín vykonávala všetky potrebné úkony vedúce k vyšetreniu prípadu.
 
AKTUALIZÁCIA: obvinili 15-ročného mladíka
 
Polícia dnes informovala, že krajský vyšetrovateľ zo Žiliny obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 15-ročného mladíka.
 
Podľa zistených informácií mal v nedeľu 11. októbra 2020 popoludní vojsť do rodinného domu v Jamníku v úmysle získať majetkový prospech. Tu mal opakovane do hornej časti tela bodať 82-ročného dôchodcu. Spôsobil mu zranenia, ktorým na mieste podľahol. Z miesta mal potom útočník odcudziť finančnú hotovosť vo výške najmenej 120 eur. 
 
Na základe operatívnych informácií policajti podozrivého mladíka zadržali do niekoľkých hodín po oznámení skutku. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby.
 
(Článok bol aktualizovaný 15.10.2020 o 13:30 hod)
Foto: Polícia Slovenskej republiky

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )