StudneGolem

Kubáň sa nebabral, Prešovčanov poslal domov bez bodu

pridané: 11.01.2013, 19:10:54 | počet zobrazení: 3405

Prvá hokejová liga dnes pokračovala stretnutiami 36. kola. MHK 32 Liptovský Mikuláš si na domácom ľade poradil so súperom z Prešova.

Úvod zápasu bol opatrný, ani jedno z mužstiev nechcelo urobiť chybu. V 8. minúte to dobrou strelou skúšal Kledrowetz, brankár Prešova ale dal vyniknúť svojim betónom. V 14.minúte domácich ukážkovo podržal gólman Palko, ktorý nedal šancu strele Tomčáka. Domáci mali v tejto časti hry výhodu až troch presiloviek, ale ani jednu nezúžitkovali, v závere dokonca hrali vo výhode o jedného hráča nepretržite štyri minúty. Prvá tretina sa skončila o štyri minúty skôr, ktoré sa po úprave ľadu dohrali a pokračovalo sa druhou tretinou.

Tá už konečne potešila fanúšikov aj gólmi, pretože dovtedy to bol duel brankárov. Mikulášania sa až dvakrát museli brániť oslabovke o dvoch hráčov, ale neinkasovali. Naopak, v 37.minúte Kubáň pri vylúčení Gavača v rýchlosti prestrelil Fedora a bolo jedno. V úplnom závere tejto časti hry Náhlik nekompromisne vyrovnal, keď trafil odkrytý priestor Palkovej bránky.

Veľkú radosť na mikulášske tribúny priniesla 53.minúta a druhý gól aktívneho Kubáňa. Prešovčania sa v žiadnom prípade nechceli zmieriť so skóre, no v týchto chvíľach vynikol Palko. No v dobrom dueli si už Liptáci víťazstvo nedaloi vziať, nezmenila to ani záverečná hra hostí bez brankára.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Prešov 07 s.r.o 2:1 (0:0,1:1, 1:0)
Góly: 37.Kubáň (Devečka), 53. Kubáň (Bartík)- 40. Náhlik (Varga, Leskovjanský).
Rozhodovali: Stano – Farkaš, Vyoral.
Divákov: 420.
Liptovský Mikuláš: Palko – Klepáč, Mezovský, Bača, Kledrowetz, Devečka, Duriš, Galko, Sajko – Kuric, Paukovček, Poliaček, Bartík, Mravec, Kubáň, Kubovčík, Matejka, Uhrík, Lištiak, Fabo.
Prešov: Fedor – Varga, Hopkovič, Matějíček, Kadlubiak, Hajduk, Sabol, Loydl, Mikluš – Segľa, Caban, Románek, Macejka, Kubus, Schneider, Gavač, Náhlik, Leskovjanský, Mikluš, Tomčák, Kivader.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )