StudneGolem

Tatran podpísal spoluprácu so Žilinou!

pridané: 05.12.2012, 22:29:22 | počet zobrazení: 3598

Mestský futbalový klub Tatran Liptovský Mikuláš dal dnes na slávnostnej akadémii symbolickú bodku za končiacim sa rokom ozaj excelentne!

„Futbal je hra a hrať by sa mal človek pre radosť.“ Tak pod týmto mottom sa dnes uskutočnila slávnostná akadémia Mestského futbalového klubu Tatran v Liptovskom Mikuláši, ktorej dejiskom bol tamojší kultúrny dom.

Spečatená spolupráca so Žilinou

Hoci by sa malo písať po poriadku, začneme od konca. Práve na konci viac ako dvojhodinového programu sa totiž mikulášska futbalová rodina dozvedela radostnú správu – Tatran bude spolupracovať s MŠK Žilina. Symbolickým prekrojením torty tento akt spečatil predseda dozornej rady MFK Tatran Milan Mikušiak a za žilinskú stranu Peter Pekara.

„Myslím si, že pre náš klub ide o významný míľnik. Žilinu netreba predstavovať žiadnemu slovenskému fanúšikovi. Verím, že naši hráči, najmä v mládežníckych kategóriách, majú o motiváciu postarané. No nielen oni, vôbec nie je vylúčené, že do Žiliny nemôže zamieriť aj niekto z áčka, závisieť bude od výkonnosti,“ vysvetlil výkonný riaditeľ MFK Tatran Martin Pohlod.

Odštartovali to fans a ich chorály

Program, ktorý šliapal bez chybičky, odštartovali fanúšikovia MFK Tatran, ktorí na pódiu predviedli snáď všetky svoje chorály. Od divákov, ktorí s nimi ukážkovo spolupracovali, dostali zaslúžený potlesk.

Potom prišlo na rad predstavenie a zhodnotenie roka v podaní všetkých kategórii, ktoré v klube pôsobia. Veľkú pozornosť si získalo exhibičné vystúpenie Marka Popovskeho, ktorý ukázal, že s loptou je skutočným kúzelníkom.

Na pódiu zhodnotili futbalový rok i funkcionári MFK Tatran, prihovoril sa aj primátor mesta Alexander Slafkovský. Vo video prezentácii boli predstavené futbalové triedy v okoličianskej základnej škole. Obchodnú akadémiu a jej futbalové triedy predstavil riaditeľ Ján Pelán.

Ocenili tých najlepších

Samozrejmosťou bolo ocenenie tých najlepších v jednotlivých kategóriách, ktoré v klube pôsobia. Pochopiteľne, najväčšia pozornosť sa sústredila na áčko.

Hlasovanie prítomných rozhodlo, že Futbalistom roka 2012 sa v MFK Tatran stal Ivan Líšivka. Druhý skončil Matej Šavol, tretia priečka patrila Miroslavovi Pastvovi.

Video bolo pridané 6.12.2012 o 0:15 hodine.

Fanúšikovia divákov aj pobavili :-)

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )