StudneGolem

Streľba a zásah kukláčov v meste!

pridané: 05.08.2014, 19:13:38 | počet zobrazení: 33353
Mimoriadne rušno bolo približne od 18:00 hodiny v uliciach Liptovského Mikuláša. Zasahovali členovia špeciálneho policajného útvaru - kukláči.
 
Socháňovu ulicu v širšom centre Liptovského Mikuláša približne od 18:00 hodiny obsadili členovia špeciálneho policajného útvaru - kukláči. V jednom z domov sa nachádzal bývalý príslušník kriminálnej polície Ján A., po ktorom je vyhlásené pátranie. Expolicajtovi kladú za vinu viaceré lúpežné prepadnutia. 
 
Počas akcie došlo k prestrelke. Zranil sa pri nej jeden zo zasahujúcich kukláčov. Záchranná zdravotná služba ho približne o 18:30 hod previezla do nemocnice. Kukláč utrpel ľahšie zranenia.
 
Kukláčom z Prešova i Žiliny (Pohotovostné policajné útvary) prišiel vo večerných hodinách na pomoc aj Útvar osobitného určenia Prezídia Policajného zboru. Ide o skutočne elitný útvar, jeho nasadenie hovorí jasnou rečou. Celú akciu sledovali stovky ľudí, ešte počas noci bolo počuť niekoľko výstrelov. 
 
Pred 6:00 sa akcia skončila zadržaním ex-policajta. Momentálne je hospitalizovaný na traumatologickom oddelení liptovskomikulášskej nemocnice, má postrelenú ruku, poranenú hlavu a nohu. Stráži ho niekoľko kukláčov. 
 
Polícia od začiatku akcie uzavrela všetky okolité ulice. Uzavretý bol do konca aj hlavný ťah mestom (v oboch smeroch), v úseku od pekárne po križovatku na Rachmaninovom námestí.
 
VIDEO ZO ZÁSAHU NÁJDETE NA KONCI ČLÁNKU.
 
Článok bol aktualizovaný 6.8.2014 o 4:50 hod, 7:25 a 8:00 hod. Video bolo pridané o 8:30 hod.
Zásah kukláčov.
 
 
Policajti uzavreli aj okolité ulice.
Kukláči na susednej Nešporovej ulici.
Policajti uzavreli aj časť hlavného ťahu mestom.
Jednoznačne najzaujímavejší policajný "kúsok".

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )