StudneGolem

Po čelnej zrážke jeden ťažko zranený

pridané: 10.07.2014, 21:55:01 | počet zobrazení: 6742
Vážna dopravná nehoda sa stala dnes v podvečerných hodinách. Čelne sa zrazili dve osobné autá, jedno z áut skončilo odhodené v poli. 
 
Na ulici Pod Stráňami (neďaleko mosta ponad železnicu) sa pred 18:00 hodinou zrazili dve osobné autá. K nehode došlo na mokrej vozovke za ostrou zákrutou, vodič jedného z áut zrejme nezvládol riadenie a prešiel do protismeru. Po náraze jedno z áut odhodilo do poľa vedľa cesty.
 
V jednom z áut boli traja ľudia. Jeden spolujazdec sa zranil ťažko, dvaja ľahko. Ľahké zranenia utrpel vodič druhého auta. Ťažko zraneného muža previezli záchranári do nemocnice, rozsah jeho zranení nie je známy.
 
Na mieste bola prítomná aj dopravná polícia. Tá príčiny nehody vyšetruje spolu so znalcom, ktorý bol prizvaný. Zasahovali aj hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši.
 
Vozidlá zabezpečili proti požiaru, zraneným poskytli predlekársku pomoc, cestu vyčistili od uniknutých prevádzkových kvapalín, záchranárom pomohli s naložením pacientov do sanitiek.

Foto: Vlado Rády

Foto: čitateľ www.michalpaska.sk

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )