StudneGolem

Zmeny na stránke sú od dnes realitou

pridané: 05.02.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 2945

Vážení priatelia, návštevníci stránky! Rád by som vás informoval, že internetová stránka www.michalpaska.sk dnes prešla menšou úpravou. Verím, že sa bude páčiť.

Stránka je v prevádzke od začiatku novembra minulého roka. Čas a vaše odozvy, za ktoré ďakujem, ukázali, že sú potrebné menšie zmeny. V krátkosti vám ich priblížim,

Z hlavných banerov „zdúchol“ nápis osobná internetová stránka, nahradil ho podtitul „aktuality, názory, postrehy, zábava“, čo je vlastne v skratke poslanie stránky. V lište „Odporúčam“, v ktorej prinášam tipy na zaujímavé odkazy, došlo k malej grafickej úprave. Na konkrétnu stránku vás už presmeruje aj sprievodný text, doteraz sa dalo kliknúť len na nadpis.

Keďže ma zaujíma názor ľudu na rôzne témy, v pravej časti stránky pribudla anketa. Bude pravidelne aktualizovaná, poteší ma, keď jednoduchým kliknutím vyjadríte svoj názor.

Novou mna stránke je rubrika „Napíšte mi“. Ako už napovedá názov, ide o najjednoduchší spôsob, ako sa so mnou skontaktovať. Zároveň je to miesto pre vaše postrehy k tejto stránke, nápady na jej vylepšenie, kritiku, tipy na témy, ktorým by som sa mal venovať. Priestor, kde môžete reagovať na jednotlivé príspevky. Stačí len vyplniť formulár a poslať, príspevok sa následne zobrazí v tejto sekcii.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )