StudneGolem

Skončil vo väzbe, doplatil na pervitín

pridané: 27.01.2014, 11:57:38 | počet zobrazení: 6766
Policajti si posvietili na drogy. V ich rukách a následne aj vo väzbe skončil 33-ročný muž z liptovskomikulášskeho okresu. V dome pri razii mu našli pervitín v množstve 51 až 205 obvykle jednorazových dávok drogy. 
 
Ako dnes informovala polícia, na muža sa zamerali mikulášski policajti spolu s príslušníkmi Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, teda kukláčmi, v uplynulých dňoch. 
 
„Policajný vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V súvislosti s akciou policajti vykonali v katastri mesta Liptovský Hrádok aj domovú prehliadku, pri ktorej zaistili dve plastové striekačky s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky. Predbežným expertíznym skúmaním bolo zistené, že v striekačkách sa nachádzal metamfetamín (droga pervitín) v množstve 51 až 205 obvykle jednorazových dávok drogy,“ informovala polícia.
 
Podľa mojich zistení veľký záťah prebehol vo štvrtok v liptovskohrádockej mestskej časti Dovalovo. Ako potvrdili fanúšikovia projektu Mikulášske Krimi, pri jednom z domov boli niekoľko hodín policajti na viacerých vozidlách.
 
Obvinený môže za mrežami stráviť v prípad dokázania viny tri až desať rokov.
 
Foto: polícia

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )