StudneGolem

Zlodejská turistika: kradli v športových obchodoch

pridané: 15.01.2014, 12:54:38 | počet zobrazení: 4847
Môžu si predavači vydýchnuť? Muž a dve ženy skončili v rukách polície a následne aj vo väzbe po tom, čo kradli v jednej zo športových predajní liptovskomikulášskeho obchodného centra.
 
32-ročný muž zo Zvolena, o rok mladšia žena z toho istého mesta a 34-ročná žena zo Sliača sú už obvinení z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. V obchodnom centre počas uplynulého víkendu ukradli lyžiarske nohavice v celkovej hodnote viac ako 600 euro. 
 
Zadržali ich policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši. Tí ďalej zistili, že „trojlístok“ mal v rovnakom centre kradnúť aj pred pár dňami. Zamerali sa na bundy v hodnote viac ako 1700 euro.
 
Ako vyplýva z informácií, ktoré dnes zverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, nejde o žiadnych nováčikov. Muž mal v decembri minulého roka ukradnúť bundy z predajní v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši za viac ako 1300 euro. Staršia zo žien mala začiatkom tohto roka ukradnúť z liptovskomikulášskej predajne lyžiarsku bundu za viac ako 310 euro. 
 
Mužovi v prípade dokázania viny hrozia dva roky za mrežami, ženám na šesť mesiacov až tri roky – za taký čin boli odsúdené počas predchádzajúcich dvoch rokov. 
 
Pod článkom nájdete archívne video, na ktorom sú zachytení zlodeji. Z predajne v Ružomberku ukradli dve bundy. 
Fotografia z krádeže v ružomberskej predajni.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )