StudneGolem

Opitého muža zabil rýchlik

pridané: 28.12.2013, 18:40:13 | počet zobrazení: 6145
Po troch dňoch vyhasol pod kolesami vlaku život ďalšieho muža. Tentoraz zabíjal rýchlik na železničnom priecestí pri stanici v Okoličnom.
 
47-ročný muž zahynul dnes krátko po 16:00 hodine pod kolesami rýchlika na železničnom priecestí v Okoličnom, v mestskej časti Liptovského Mikuláša. Zachytil ho rýchlik R610 Považan, smerujúci z Košíc do Bratislavy.
 
Muž bol pod vplyvom alkoholu, býval v tesnom susedstve miesta tragédie. Hoci ho oživovala Rýchla lekárska pomoc z liptovskomikulášskej nemocnice i hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši, zachrániť sa ho nepodarilo (viac na priloženom videu).
 
Doprava na koľaji bola pozastavená približne hodinu. Nešťastie vyšetruje železničná polícia, na mieste zasahovali aj štátni policajti i príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky.
 
V stredu v Liptovskom Mikuláši 33-ročný muž, pochádzajúci z Partizánskej Ľupče, no bývajúci v Liptovskom Mikuláši, ukončil svoj život pod kolesami nákladného vlaku. K nešťastiu došlo krátko po 11:00 hodine neďaleko železničného priecestia pod Hájom. 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )