StudneGolem

V Liptove vyčíňa nový fenomén: Žabo!

pridané: 04.01.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3780

Obrovský rešpekt na jednej, ale i nefalšované úsmevy na druhej strane. Tieto emócie lomcujú s tými, ktorí v uplynulých dňoch prišli do kontaktu so Žabom, novým liptovským fenoménom.

Kvááááá kváááá ... Nič iné z jeho úst nepočujete. Neviete, odkiaľ prišiel, neviete, či sa ho máte báť, podať mu ruku, alebo si s ním rovno zrobiť novú profilovku na Facebook. S novým rokom prišiel na Liptov aj nový fenomén, ktorý sám seba ocenil ako Žabo. Je taký prešpekulovaný, že ho ani Google nenájde, ale on si nájde vás!

Dnes v noci sa priamo predo mnou zjavil na námestí v Liptovskom Hrádku. Keď som pred ním utekal zo zánovného  námestia cez podchod smerom na políciu, zrazu bol predo mnou! „Asi ma predbehol popod zem,“ vravel som si trasúc sa od strachu. O druhej v noci som sa bál, či sa nepremení na Štefana Segala a nezlomí mi zápästie alebo ma kopačkou neodhodí minimálne do Východnej. Našťastie, nič také sa nestalo!

Bol celkom slušný, len sme dlho nevedeli nájsť spoločnú reč. Premeral si ma očkami, štyrikrát zakvákal (asi sa mu aj začkalo) a zmizol v útrobách najmenšieho liptovského mestečka. Trošku sa mi podobal na rapera Drž hubu, ktorý to nedávno v osade Pletanovce poriadne natrel Rytmausovi priamo pred okálmi Pilu, teda Pištu Lakatoša.

Šok zo zažitého som chcel zo seba zmiesť v rodnom Liptovskom Mikuláši. Aj tam ma Žabo špehoval, skryl sa priamo vo fontáne. Keď začalo svitať a v domácnostiach hral hit majstra Gotta Když muž se ženou snída, videl som Žaba. Len tak si driemkal v kríkoch na námestí...

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )