StudneGolem

Po dvojročnom dievčatku hodil petardu

pridané: 21.11.2013, 20:44:11 | počet zobrazení: 4730
Nejaký magor sa „zabával“ na tom, že z okna vyhodil petardy. Jedna dopadla len meter od dvojročného dievčatka, ktoré po výbuchu bolo v šoku.
 
O nepríjemný zážitok, ktorý sa odohral v uplynulých dňoch, sa so mnou prostredníctvom stránky Mikulášske Krimi podelila mladá mamička. Tá sa pred časom aj s priateľom nasťahovala do bytovky na ulici 1. Mája v Liptovskom Mikuláši, hneď vedľa podniku St. Nicolaus. Nepríjemný zážitok sa jej stal v čase, keď bola venčiť psa na ploche, kam chodia všetci obyvatelia bytovky. 
 
„Nejaký „dobrák“ tam z balkóna na mňa surovo hodil mega petardu, ktorá buchla asi pol metra odo mňa. Zľakla som sa, psík skoro zinfarktoval. Na druhý deň bola pri mne aj dvojročná dcérka. Pre istotu som išla z druhej strany, no opäť niekto na nás hodil petardu. Meter od dcérky! Začala plakať a strašne kričala!
 
Je tam síce tabuľa „zákaz vstupu na pozemky“, ale na zákaze sme neboli! A keby aj áno, dá sa pekne upozorniť slovne a nie po ňom a malých deťoch hádzať petardy. To kde sme?! Keby sa mojej dcére niečo stalo koho mám obviniť? Nevidela som z ktorého poschodia to hodili. Chcem upozorniť aj ostatných, aby si dávali pozor.“
 
K tomuto asi ani netreba nič dodať...  

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )