StudneGolem

Nevítaný hosť zaparkoval v dome

pridané: 14.11.2013, 12:16:00 | počet zobrazení: 5055
Pri večernej dopravnej nehode auto zdevastovalo plot a narazilo do domu v širšom centre Liptovského Mikuláša. Pri ďalšej nehode sa zrazili dve autá, v jednom bolo aj trojročné dieťa.
 
Včera krátko pred 18:00 hodinou vodič osobného auta prerazil oplotenie a nabúral do rodinného domu na Pišútovej ulici v širšom centre Liptovského Mikuláša. Dôvodom bola s najväčšou pravdepodobnosťou privysoká rýchlosť 18-ročného vodiča, ktorý je držiteľom vodičského oprávnenia len krátky čas. Pri nehode sa nikto nezranil, v čase nárazu boli v dome jeho obyvatelia.
 
„Všetko sa to zbehlo doslova v sekunde. Počuli sme obrovskú ranu, najskôr sme si mysleli, že vybuchol plyn. Ešte šťastie, že v tom čase nikto nešiel po chodníku. Mohlo dôjsť k tragédii,“ povedal obyvateľ domu. Nehodu vyšetruje polícia.
 
Pred 20:00 hodinou sa na križovatke pri odbočke na Liptovský Ján zrazili dve osobné autá. Nehoda si vyžiadala zásah všetkých záchranárskych zložiek. Tie situáciu rozhodne nepodcenili, v jednom z áut bolo totiž aj trojročné dieťa. Nehoda si však nevyžiadala zranenia, jej príčiny vyšetruje polícia.
 
Pri oboch nehodách zasahovali aj príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši. Autá zabezpečili proti požiaru, cestu posypali sorbentom, keďže došlo k úniku prevádzkových kvapalín. Pri nehode na Pišútovej ulici aj vytiahli auto spred rodinného domu.
Foto: čitatelia www.michalpaska.sk
 
Foto: Vlado Rády

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )