StudneGolem

Mikulášske Krimi majú za sebou jeden rok

pridané: 04.11.2013, 20:42:34 | počet zobrazení: 6122
Facebook projekt Mikulášske Krimi, ktorý denno-denne prináša aktuálne krimi spravodajstvo z Liptovského Mikuláša a okolia, má za sebou rok existencie.
 
Priznám sa, keď som pred rokom spúšťal Mikulášske Krimi, netušil som, že vyvolajú taký ohlas vás, fanúšikov. Ani v tom najlepšom sne ma nenapadlo, že sa nás stretne viac ako 4600 tých, ktorí chcú byť informovaní o tom, čo sa v deje v mestečku i v jeho okolí.
 
Na stránke denno-denne i „nočno-nočne“ informujem o práci polície, hasičov, záchranárov, či Horskej záchrannej služby. Priznám sa, je to mimoriadne náročné, nielen na čas. Človek musí mať kontakty, chuť do práce, orientovať sa v problematike... O to viac ma teší každá spätná väzba z vašej strany.
 
Samozrejme, Krimi by si ani len „neškrtli“ bez vás, fanúšikov. Som nesmierne vďačný za každý jeden vás tip, informáciu, fotografiu, telefonát, sms správu či poštu zaslanú prostredníctvom stránky. Inak by to veru nešlo...
 
Viac slov myslím už netreba, len pár na záver: Srdečne ďakujem za priazeň a dôveru, ktorú prejavujete Mikulášskym Krimi! Verím, že to tak bude i naďalej. Ja preto urobím všetko, čo bude v mojich silách.
 
S úctou
Michal Paška
Vďaka za priazeň!

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )