StudneGolem

Vo veľkej rýchlosti prešiel muža a ušiel!

pridané: 18.10.2013, 21:39:55 | počet zobrazení: 6291
Zbabelý vodič, ktorý sa besnel po jednej z liptovskomikulášskych ulíc, zrazil muža. Z miesta dopravnej nehody ušiel, pátrajú po ňom policajti.
 
43-ročný muž stál pri svojom aute, ktoré parkovalo na Podtatranského ulici. Z časti stálo na ceste, z časti na trávniku pred domom. Muž videl, ako sa veľkou rýchlosťou po ceste rúti auto. Pritiahol sa k svojmu autu, no arogantný vodič vôbec nereagoval. Zachytil muža, ktorého po náraze odhodilo na cestu. Vodič ani len nezastal a veľkou rýchlosťou unikal z miesta nehody ďalej!
 
Na mieste zasahovala záchranka, ktorá zraneného muža previezla do nemocnice. Podľa našich zistení mal pri náraze utrpieť zlomeninu ruky a nohy. 
 
Auto, ktoré do muža narazilo dnes okolo 18:05 hod, si pri náraze poškodilo spätné zrkadlo. Z blatníka mu vypadla smerovka, pravá strana vozidla je určite poškodená Údajne sa môže jednať o Volkswagen Passat šedej metalízy. 
 
Ak by ste mali informácie, ktoré by do prípadu niesli viac svetla, ozvite sa. 
 
Vodiča, ktorý narazil do muža, podľa našich zistení ešte vo večerných hodinách zadržali policajti. Bol pod značným vplyvom alkoholu... Ďalšie podrobnosti k prípadu zisťujeme.
 
Článok bol aktualizovaný 19.10.2013 o 10:04 hod.
 
Polícia pri dokumentovaní nehody. Foto: čitateľ www.michalpaska.sk
Foto: čitateľ www.michalpaska.sk

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )