StudneGolem

Kým obedovali, Maďari ich okradli a rozbili auto

pridané: 10.10.2013, 21:30:56 | počet zobrazení: 4277
Trojica páchateľov si odsledovala mužov, ktorí na aute rozvážali mäso. Kým obedovali, rozbili im auto, z ktorého ukradli finančnú hotovosť.
 
Trom mužom z Maďarska bolo zrejme doma pridlho a tak sa vybrali kradnúť na Liptov! Včera si v Liptovskom Hrádku vyhliadli mužov, ktorí po meste zásobovali predajne mäsom. Keď sa počas prestávky išli naobedovať, trojica páchateľov im rozbila auto. Ukradli z neho finančnú hotovosť približne 700 eur a z miesta ušli. Po páchateľoch začali pátrať policajti.
 
Aj s lupom začali unikať smerom do Tatier. Oproti nim medzi Podbanským a Pribylinou išla hliadka dopravnej polície, ktorá sa za nimi otočila. Vodič auta zatiaľ zastal, jeho dvaja kumpáni aj s ukradnutými peniazmi ušli do lesa. Potom pokračoval v jazde, zakrátko ho zadržali dopravní policajti. Skončil na policajnom oddelení.
 
Dvojicu sa podarilo zadržať v podvečerných hodinách. Na kamerovom systéme ich spozorovali mestskí policajti. Zadržali ich policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Hrádku. Nepodarená trojica skončila v policajnej cele. Polícia prípad ďalej vyšetruje. 
 
Článok bol aktualizovaný 11.10.2013 o 9:44 hod.
Obvodné oddelenie polície v Liptovskom Hrádku.
Ilustračné foto.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )