StudneGolem

Historická krása s mladíckym elánom

pridané: 22.08.2013, 10:53:58 | počet zobrazení: 4092
Liptovský Mikuláš je od dnes centrom milovníkov historických vozidiel. Preteky Oldtimer Rallye Tatry sa každoročne tešia veľkej obľube.
 
Inak tomu nepochybne nebude ani tento rok, organizátorom sa prihlásilo viac ako šesťdesiat posádok. Už dnes dopoludnia si veterány, ktorým ale rozhodne nechýba mladícky elán, v historickom centre Liptovského Mikuláša pozreli stovky ľudí.
 
„Oldtimer Rallye Tatry je už najvýznamnejšou medzinárodnou, športovou  súťažou historických automobilov na Slovensku. Na doterajších ročníkoch sa zúčastnili posádky už z deviatich krajín Európy a z Kanady. V ročníku 2013 čaká účastníkov opäť atraktívny program na tratiach vedúcich Žilinskou, Banskobystrickou a Prešovskou župou,“ uvádzajú organizátori.
 
„Ambíciou organizátorov i spoluorganizátorov (tohto roku pri organizácii pomáhajú aj Veterán klub Banská Bystrica, Klub zberateľov historických vozidiel Zvolen a Automotoklub Ružomberok) je usporiadať pre milovníkov  historických vozidiel otvorené medzinárodné podujatie, predstaviť najkrajšie miesta slovenských hôr, zaujímavé špičkové turistické strediská, ale hlavne v kruhu priateľov, relaxovať a súťažiť tak, ako to každému najviac vyhovuje, voľne, v pohode  a získať zo stretnutia i z prírody nádherné, nezabudnuteľné zážitky.“
Zdroj programu: MY Liptovské noviny

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )