StudneGolem

Ďalší samovrah: mladíka usmrtil nákladiak

pridané: 06.08.2013, 07:35:50 | počet zobrazení: 5215
Mladý muž zraneniam na mieste podľahol. V liptovskomikulášskom okrese ide v tomto roku už o siedmu smrteľnú udalosť na železnici.
 
Krátko po 6:00 hodine vyhasol na železnici ďalší ľudský život. Tentoraz je obeťou mladík vo veku približne 24 rokov. Svoj život ukončil pod nákladným vlakom, ktorý smeroval do Liptovského Mikuláša.
 
K udalosti došlo v Liptovskej Ondrašovej. Privolaný lekár už len mohol skonštatovať smrť. Okrem polície boli na mieste prítomní aj hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši. 
 
Tohtoročné nešťastia na železnici v okrese Liptovský Mikuláš 
 
28. júla rýchlik v noci zabíjal pri Galovanoch. 53-ročný muž sa pred vlakom snažil dostať po štvornožky, no nestihol to. 
 
24. júna rýchlik R 614 Zemplín z Humenného do Bratislavy zachytil a usmrtil približne 40-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v úseku medzi Liptovským Hrádkom a Podturňou (blízko Borovej Sihoti).
 
15. mája usmrtil rýchlik R 613 Ružín smerujúci z Bratislavy do Tatier 49-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v Liptovskej Ondrašovej. 
 
16. marca medzi obcami Kráľova Lehota a Hybe zachytil rýchlik R 607 Liptov, smerujúci z Bratislavy do Košíc, 24-ročného mladíka z Hýb. 
 
V polovici februára prišla o život pod nákladným vlakom pri železničnej stanici vo Važci 18-ročná dievčina. Postavila sa oproti idúcemu vlaku.
 
Veľká tragédia sa odohrala 23. januára na železničnom priecestí pri Beňadikovej, kde sa zrazil rýchlik s posýpacím vozidlom. Rušňovodič zraneniam na mieste podľahol.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )