StudneGolem

Rýchlik zachytil muža, bol na mieste mŕtvy

pridané: 28.07.2013, 08:17:03 | počet zobrazení: 5897
Ďalšia smrť pod kolesami vlaku v našom regióne! Rýchlik zabíjal dnes v nočných hodinách, muž bol na mieste mŕtvy.
 
53-ročný muž, údajne z okresu Poprad, zomrel dnes po tretej hodine v noci pod kolesami rýchlika. K nešťastiu došlo na trati za obcou Galovany, asi 100 metrov pred diaľničným mostom, ktorý je práve v rekonštrukcii.
 
Muža zachytil rýchlik smerujúci do Košíc. Podľa doterajších zistení sa snažil pred vlakom dostať po štvornožky, no nestihol to. Bol na mieste mŕtvy, utrpel rozsiahle devastačné poranenie. Prípadom sa zaoberá Železničná polícia. 
Foto: čitateľ www.michalpaska.sk
 
Tohtoročné nešťastia na železnici v okrese Liptovský Mikuláš 
 
24. júna rýchlik R 614 Zemplín z Humenného do Bratislavy zachytil a usmrtil približne 40-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v úseku medzi Liptovským Hrádkom a Podturňou (blízko Borovej Sihoti).
 
15. mája usmrtil rýchlik R 613 Ružín smerujúci z Bratislavy do Tatier 49-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v Liptovskej Ondrašovej. 
 
16. marca medzi obcami Kráľova Lehota a Hybe zachytil rýchlik R 607 Liptov, smerujúci z Bratislavy do Košíc, 24-ročného mladíka z Hýb. 
 
V polovici februára prišla o život pod nákladným vlakom pri železničnej stanici vo Važci 18-ročná dievčina. Postavila sa oproti idúcemu vlaku.
 
Veľká tragédia sa odohrala 23. januára na železničnom priecestí pri Beňadikovej, kde sa zrazil rýchlik s posýpacím vozidlom. Rušňovodič zraneniam na mieste podľahol.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )