StudneGolem

Nervozita na zastávke, chýbal cestovný poriadok

pridané: 29.11.2011, 00:00:00 | počet zobrazení: 3000

Chýbajúci cestovný poriadok na zastávke Mestskej autobusovej dopravy v Liptovskom Mikuláši dnes znepríjemnil čakanie viacerým cestujúcim z centra mesta. Na problém som upozornil.

Niekoľko desiatok ľudí dnes bolo na autobusovej zastávke na Garbiarskej ulici (pri podchode) nervóznych. Dôvodom bol chýbajúci cestovný poriadok liniek 11,12,13 a 14 smerom na najväčšie sídlisko Podbreziny. Väčšina ľudí, využívajúcich Mestskú autobusovú dopravu, je odkázaná na cestovné poriadky na jednotlivých zastávkach. Nikto asi v hlave nenosí presné odchody jednotlivých spojov a najmä starší ľudia si odchod autobusu nevedia zistiť operatívne (internet v mobile alebo telefonát známemu, ako dnes v mojom prípade).

Prídete, prečítate si kedy idete váš spoj a čakáte, prípadne odídete a vrátite sa keď bude treba. Keď však cestovný poriadok na zastávke chýba, nastáva problém, tak ako dnes. Kedy ide napríklad linka číslo 11 na Podbreziny som sa nedozvedel, cestovný poriadok jednoducho chýbal. Pritom dnes, podľa cestovného poriadku, zo zastávky na Garbiarskej odchádzajú autobusy na Podbreziny bezmála dvadsaťkrát...

Už v minulosti sa mi stalo, že som prišiel na zastávku a cestovného poriadku nikde. Mailom som upozornil dopravcu, ktorý vždy zareagoval a chýbajúci cestovný poriadok doplnil. Tak som učinil aj dnes.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )