StudneGolem

Mikulášske údery mali víťaznú príchuť

pridané: 29.06.2013, 11:42:00 | počet zobrazení: 5094
Liptovskomikulášsky Magic kickbox klub pripravil v tamojšom Dome kultúry už piate pokračovanie populárnej Noci boja. O výborné zápasy nebola núdza.
 
Mikulášski kickboxeristi si včera večer pripomenuli aj dvadsiate výročie založenia klubu. Pri tejto príležitosti ocenili úspešných pretekárov i tých, ktorí klubu dlhé roky pomáhajú po funkcionárskej stránke.
 
Zaplnené hľadisko Domu kultúry videlo desať zápasov. Kým mladí domáci pretekári Mário Faško a Jakub Hrabala na svojich súperov nestačili, Lenka Pilarčíková nezaváhala v jedinom ženskom dueli večera.
 
Veľký mikulášsky talent Dávid Červeň uspel v pyramíde štyroch krajín a zdolal obidvoch súperov. Tešiť sa tak mohol zo zisku Regard cupu. Svoje zápasy zvládli aj ďalší mikulášski pretekári: Martinovia Navrátil a Vechter a Marián Kulizák. 
 
Výbornú atmosféru podujatia (najmä keď súperi padali po „mikulášskych ranách“) i zostrih z niektorých zápasov si pozrite na priloženom videu. Väčšiu reportáž z podujatia pripravujem do najbližšieho vydania týždenníka MY Liptovské noviny, ktoré nájdete v novinových stánkoch už tento utorok. 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )