StudneGolem

Žena si kľakla pred rýchlik, ten ju zabil

pridané: 24.06.2013, 03:24:54 | počet zobrazení: 5679
Dnes v neskorých nočných hodinách vyhasol na železnici v liptovskomikulášskom okrese už piaty život v tomto roku. Pod kolesami rýchlika zomrela približne 40-ročná žena.
 
Rýchlik R 614 Zemplín z Humenného do Bratislavy dnes okolo druhej hodiny v noci zachytil a usmrtil približne 40-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v úseku medzi Liptovským Hrádkom a Podturňou (blízko Borovej Sihoti).
 
Žena z Liptovského Hrádku si podľa predbežných informácií mala kľaknúť pred rýchlik. Privolaný lekár už len mohol skonštatovať smrť. Prípad vyšetruje železničná polícia.
 
Tohtoročné nešťastia na železnici v okrese Liptovský Mikuláš (po kliknutí sa vám zobrazí konkrétny článok)
 
15. mája usmrtil rýchlik R 613 Ružín smerujúci z Bratislavy do Tatier 49-ročnú ženu. K nešťastiu došlo v Liptovskej Ondrašovej. 
 
16. marca medzi obcami Kráľova Lehota a Hybe zachytil rýchlik R 607 Liptov, smerujúci z Bratislavy do Košíc, 24-ročného mladíka z Hýb. 
 
V polovici februára prišla o život pod nákladným vlakom pri železničnej stanici vo Važci 18-ročná dievčina. Postavila sa oproti idúcemu vlaku.
 
Veľká tragédia sa odohrala 23. januára na železničnom priecestí pri Beňadikovej, kde sa zrazil rýchlik s posýpacím vozidlom. Rušňovodič zraneniam na mieste podľahol.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )