StudneGolem

Nočná nehoda si vyžiadala troch mŕtvych

pridané: 09.04.2023, 08:07:05 | počet zobrazení: 17099
Mimoriadne tragický koniec má dopravná nehoda, ku ktorej došlo okolo 3:25 hod na Poľnohospodárskej ulici v Liptovskom Mikuláši.
 
Ide o cestu, ktorú domáci skôr poznajú pod názvom „Opilecká“ – (cesta popri diaľnici D1 vedúca z Demänovej). Ako informovalo Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby, tiesňovú linku 155 kontaktovali svedkovia udalosti s tým, že na mieste sa nachádzajú zranení. 
 
„Žiaľ, v čase príchodu záchranárov na miesto boli dve ženy mŕtve, muža sa ešte pokúšali oživiť, ale bezúspešne. Ťažkým zraneniam podľahol tiež. Štvrtú účastníčku nehody s úrazom hlavy posádka záchranárov transportovala do nemocnice,“ informovalo Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby.
 
Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dopoludnia informovalo, že doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla zn. Volkswagen Golf do stĺpa. 
 
„Vo vozidle sa  nachádzali 4 osoby vo veku od 19 do 22 rokov. Muž a dve ženy utrpeli zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahli. 19 ročná žena bola prevezená do nemocnice. U nebohých  bola nariadená pitva," uviedla polícia s tým, že okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania a nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

 

Článok bol aktualizovaný a doplnený o fotografie o 13:02 hod.

Nočná nehoda si vyžiadala troch mŕtvych
Nočná nehoda si vyžiadala troch mŕtvych
 
Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )