StudneGolem

Horel byt, komín v dome i kontajner

pridané: 21.04.2013, 11:48:27 | počet zobrazení: 4157

Pri požiari bytu, komína v rodinnom dome i kontajnera zasahovali len počas nedeľného predpoludnia hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského zboru v Liptovskom Mikuláši.

 
V rodinnom dome horel komín
Poriadne rušné nedeľné predpoludnie majú za sebou liptovskomikulášski hasiči. Najskôr zasahovali v rodinnom dome v Liptovskej Ondrašovej. V komíne horeli sadze, ktoré uhasili.  Udalosť sa našťastie zaobišla bez vážnejších škôd. Hasiči po uhasení pozreli miesto pomocou termokamery a obyvateľov domu poučili.
 
Požiar bytu spôsobil vysokú škodu
Sporák, práčka i kuchynská linka horeli v byte na Ulici 1. mája (v bytovke oproti Lidlu). Požiar, ktorý spôsobil škodu za približne 3000 eur, vznikol zrejme po elektrickom skrate. Jeho príčina sa vyšetruje. 
 
Pri požiari zasahovali na troch vozidlách ôsmi hasiči. Do bytu sa dostali cez okno pomocou rebríka, pri zásahu sa jeden hasičov zranil. Kvôli silnému zadymeniu hasiči pri zásahu používali dýchacie prístroje. Skontrolovali aj byty, ktoré sa nachádzajú nad a pod tým, v ktorom horelo. 
 
Na dedine horel kontajner
Rovno po uhasené bytu jedno z hasičských vozidiel vyrazilo do Liptovských Kľačian. Tam sa našťastie nejednalo o nič vážne. Horel veľkokapacitný kontajner, požiar hasiči uhasili.
 
Foto: Vlado Rády

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )