StudneGolem

Pri požiari budovy sa zranila žena

pridané: 30.09.2021, 09:21:38 | počet zobrazení: 6003
Hasiči, záchranári i policajti zasahovali pri požiari budovy železničnej zastávky v Okoličnom.
 
Okolo 5:30 hod bol zložkám záchranného systému nahlásený požiar časti budovy železničnej zastávky v mestskej časti Liptovského Mikuláša Okoličné. Na miesto smerovali na troch vozidlách siedmi hasiči zo stanice v Liptovskom Mikuláši i členovia Dobrovoľného hasičského zboru mesta Liptovský Mikuláš, rovnako i posádka Záchrannej zdravotnej služby a polícia.
 
V budove, kde sa niekedy nachádzal služobný byt, dlhodobo býva niekdajšia pracovníčka železníc, často však pri nej prespávajú aj iné osoby. Tak to bolo aj v tomto prípade, keď sa v čase požiaru malo v objekte podľa našich informácií nachádzať sedem ľudí. 
 
Plamene zachvátili priestory bývalého služobného bytu. Časť budovy, v ktorej sa predávali cestovné lístky a bola čakáreň pre cestujúcich, zasiahnutá nebola. Ako k požiaru došlo momentálne nie je známe – príčinu vyšetruje polícia i hasičský zistovateľ príčin vzniku požiarov.
 
Udalosť si vyžiadala aj zranenie ženy. Nadýchala sa splodín horenia a po prvotnom ošetrení bola záchranármi prevezená do nemocnice.
Hasiči zásah ukončili v ranných hodinách.
Hasiči zásah ukončili v ranných hodinách.
Budova železničnej zastávky v Okoličnom.
Foto: autor
Ranný zásah záchranných zložiek.
Foto: čitateľ www.michalpaska.sk

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )