StudneGolem

Fantázia! Dorast je vo finále extraligy!

pridané: 22.03.2013, 19:27:44 | počet zobrazení: 4559

Hokejový ošiaľ v Liptovskom Mikuláši! Dorastenci MHK 32 si dnešným víťazstvom nad bratislavským Slovanom vybojovali účasť vo finále extraligy!

Stav série 3:1 zabezpečil dnes hokejovým dorastencom MHK 32 Liptovský Mikuláš účasť vo finále hokejovej extraligy. Po včerajšom víťazstve po samostatných nájazdoch dnes Mikulášania zdolali súpera z hlavného mesta republiky. Zápas sa začal s viac ako 18-minútovým meškaním.
 
V úvodnej tretine hosťujúci Danišovský nepotrestal zlú rozohrávku domáceho brankára, stalo sa tak v 14. minúte. Hostia mohli skórovať počas presilovky, Pútec v mikulášskej bránke sa ale nedal prekonať. 
 
Prostredná časť hry priniesla aj gólové korenie. Z vedenia sa ako prví tešili hráči Slovana v 25.minúte po Bednarovičovom góle zblízka. Obrovská radosť na zaplnenom štadióne vypukla v 38. minúte – Nemec vyrovnával po nekompromisnej strele od modrej do vinkla, prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. V tejto časti hry domáci nevyužili dve presilovky za sebou.
 
Bolo jasné, že posledná tretina bude mať poriadne grády, čo sa aj potvrdilo. Na 3:1 zvyšoval strelou od modrej v 46. minúte Bača, no Halama v drese Slovana o tri minúty vyrovnal. Liptáci si už výhru nedali vziať!
 
MHK 32 Liptovský Mikuláš-HC Slovan Bratislava 3:2 (0:0,1:1,2:1)
Góly: 38. Nemec (Pagáčik), 41. Sukeľ (Dunčko), 44. Bača (Števuliak) - 25. Bednarič (Bílik, Sloboda), 49. Halama (Kratochvíla).
Divákov: 1950.
Rozhodcovia: Gašparík, Vyšný, Holienka.
Liptovský Mikuláš: Pútec – Nemec, Pagáčik, Pavlikovský, Matejovie, Laučík, Bača – Števuliak, Sukeľ, Dunčko, Struška, Kabáč, Florek, Niňaj, Oško, Žiak. 
 
Video bolo pridané o 21:00 hod.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )