StudneGolem

Policajný zásah pred nákupným centrom

pridané: 21.05.2020, 20:54:52 | počet zobrazení: 13933
(Článok bol aktualizovaný) Pred 18:00 hodinou zasahovalo na parkovisku pred nákupným centrom na Kamennom poli v Liptovskom Mikuláši niekoľko policajných vozidiel.
 
Stredobodom ich pozornosti bolo osobné auto a jeho vodič. Policajti auto prehľadali i za účasti kriminalistického technika, ktorý miesto zadokumentoval. Na mieste zasahovali aj príslušníci kriminálnej polície.
 
Podľa našich informácii bol vodič predvedený na políciu. Celá akcia podľa nepotvrdených informácií údajne súvisela s podozrením na drogovú trestnú činnosť. Bližšie informácie nateraz nie sú známe. Keď ich polícia zverejní, článok bude aktualizovaný. 

 

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v sobotu 23. mája 2020 informovalo, že kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši v uplynulých dňoch počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti zadržali 47-ročného muža a 22-ročnú ženu.

„Počas akcie u nich zaistili kryštalickú látku. Predbežná expertíza potvrdila, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 212 bežným jednorazovým dávkam drogy. Vyšetrovateľ obidve osoby obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ uviedla polícia.
 
Na oboch obvinených spracoval podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
 
Článok bol aktualizovaný 23.5.2020 o 17:11 hod.
Foto: čitatelia www.michalpaska.sk
Foto: Polícia Slovenskej republiky.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )