StudneGolem

Hokejbalová bitka na Podbrezinách bola úspešná

pridané: 08.11.2011, 00:00:00 | počet zobrazení: 3407

Hokejbalové ihrisko na Podbrezinách si dnes do svojej histórie pripísalo ďalšiu pravú hokejbalovú bitku. Výsledok 25:24, ktorý sa zrodil za dve hodiny hry, hovorí za všetko.

Samozrejme, že víťazom stretnutia sa stal tím, ktorého som bol súčasťou :-)  Neskromne dodám, že som si do štatistík pripísal jednu asistenciu na dôležitý gól Miroslavovi Mikytovi. Ten si na svoje konto narapkal rovnú desiatku gólov. Výborný výkon podal aj Jakub K. z Džefremi a všetci moji spoluhráči, ktorých snáď menovite spomeniem nabudúce, lebo sme fakt boli narýchlo pozbieraní. Ešte spomeniem, že pred koncom som mal dva samostatné nájazdy, ale zakončil som ich veľmi zle...

Víťazstvo teší o to viac, že našim súperom boli skúsení, o kúsoček starší mladí muži, hrávajúci za jeden z tímov v Mestskej hokejbalovej lige v Liptovskom Mikuláši. Ja osobne som hral hokejbal po asi šiestich rokoch, mal som samozrejme problémy s kondíciou, ale prežil som to:-)
Ďalší zápas by sa mal na hokejbalovom ihrisku na Podbrezinách odohrať v stredu 16.novembra 2011 o 15:30 hod. Všetkým dnes hrajúcim ďakujem za férový a korektný priebeh.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )