StudneGolem

Hviezda aikido v Mikuláši: má rovnaký dan ako Seagal!

pridané: 03.03.2013, 21:20:34 | počet zobrazení: 7225

Skutočnú osobnosť aikida privítali počas víkendu v Liptovskom Mikuláši. Jacek Wysocki je jedným z najväčších majstrov aikida v Európe. Má rovnaký 8. dan ako populárny americký herec Steven Seagal.

Jacek Wysocki pricestoval do srdca Liptova na pozvanie tunajšieho Klubu aikido – sebaobrana v Liptovskom Mikuláši. „Stáž na Slovensku absolvoval po prvýkrát. Sme radi, že sme ho v Liptovskom Mikuláši mohli privítať. Čas na Slovensko si našiel po mojom štvorročnom prehováraní,“ priznal šéf klubu Jano Kral v nedeľu v telocvični Základnej školy M.R. Martákovej. 
 
Jacek Wysocki svoje umenie počas víkendu predviedol pred asi 35 deťmi a rovnakým počtom dospelých vyznávačov aikida. Absolvoval dva tréningy pre deti, dva pre dospelých a jeden pre pokročilých cvičencov. „Zámerom bolo, aby sme sa naučili niečo nové a videli Jacek Wysockieho naživo. To sa podarilo, s vydareným víkendom môžeme byť spokojní.“
 
„Bola tu výborná atmosféra a veľký počet účastníkov. Všetko klapalo aj po organizačnej stránke. Páčilo sa mi, že aj svietilo slniečko. Celý víkend sa tak niesol vo veľmi pohodovej atmosfére,“ netajil spokojnosť Jacek Wysocki.
Zdroj: www.aikidolm.org
Milan Matula, moja maličkosť, Jacek Wysocki  a Jano Kral.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )