StudneGolem

Je dobojované: pre Ešku sa sezóna skončila...

pridané: 18.02.2013, 12:07:22 | počet zobrazení: 3090

Až piaty zápas štvrťfinálovej série prvej hokejovej ligy rozhodol o tom, že do ďalších bojov postúpil namiesto hráčov Liptovského Mikuláša ich súper z Michaloviec.

V Michalovciach išlo o všetko a tomu zodpovedala aj „pekelná“ atmosféra na tamojšom štadióne – tiesnilo sa v ňom viac ako 3000 fanúšikov, medzi ktorými nechýbali ani tí najvernejší z radov Ešky. Tak, ako predtým, aj počas tejto nedele zorganizoval Fan klub MHK 32 Liptovský Mikuláš výjazd, na ktorom sa zúčastnili tí najvernejší fans.
 
Poďme k samostatnému zápasu: úvod vyšiel lepšie domácim, ktorý otvorili v 9. minúte skóre po Fajčákovom góle. Na štadióne vypukla obrovská radosť, no tú 16 sekúnd pred prvým klaksónom schladil vyrovnávajúcim gólom Češík. 
 
Prostredná časť hry sa niesla v prevahe Michalovčanov. Aj napriek niekoľkým výborným zákrokom bol Palko v mikulášskej bránke dvakrát prekonaný. Na dva presné zásahy Lineta odpovedal Bartík v 34. minúte.
 
Záverečná tretina priniesla obrovský tlak Liptákov o vyrovnanie. Snaha Mikulášanov dostať zápas aspoň do predĺženia bola obrovská, výborne chytajúceho Okoličányho však neprekonali. Nestalo sa tak ani počas záverečnej hry bez brankára. Po záverečnej siréne vypukla v Michalovciach obrovská radosť z postupu domácich.
 
Mikulášskym fanúšikom prišiel po zápase do autobusu poďakovať za podporu skúsený útočník Michal Mravec.
 
HK Dukla Michalovce – MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) – stav série 3:2, do semifinále postúpili Michalovce
Góly: 9. Fajčák (Banovský, Rusnák), 24. Linet (Banovský), 33. Linet (Drotár, Čavrk) – 20. Češík (Kledrowetz), 34. Bartík (Paukovček, Uhrík).
Michalovce: Okoličány – Halapy, Hrubý, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Chovan, Žemba – Drotár, Palovčík, Šimčák, Šechný, Zorvan, Opatovský, Čížek, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.
Liptovský Mikuláš: Palko – Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Mezovský, Bača, Galko – Bartík, Paukovček, Češík, Kuric, Mravec, Kubáň, Marcinek, Uhrík, Jankovič. 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )