StudneGolem

Paráda! Rozhodnú Mikulášania už v piatok?

pridané: 14.02.2013, 19:05:51 | počet zobrazení: 3311

V treťom stretnutí štvrťfinálovej série play-off prvej hokejovej ligy dnes hostili hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade súpera z Michaloviec. 

Po dvoch dueloch na michalovskom ľade sa séria presunula na ten mikulášsky a bolo sa na čo pozerať. Solídne zaplnený štadión (okrem tradične výborného domáceho fanklubu nechýbali ani priaznivci z Michaloviec) bol svedkom výborného zápasu.
 
Od úvodu sa hralo s maximálnym nasadením a diváci sa rozhodne nenudili. Ako sa dalo čakať v tejto sérii, aj jej tretí diel bol maximálne vyrovnaný. Najdôležitejší okamih tejto časti hry sa zrodil v 10. minúte – Paukovček našiel Kubáňa, ktorý presne umiestnil ponad lapačku Okoličányho v michalovskej bránke. 
 
Diváci sa rozhodne nenudili ani v prostrednej časti hry aj napriek tomu, že jej chýbalo gólové korenie. Dobrý pokus mal v 25. minúte Poliaček, ktorý mieril tesne vedľa. O dve minúty sa vo výbornom svetle predviedla dvojica Bartík-Kuric, ktorí pred michalovskou bránkou urobili poriadny vietor, no gól z toho nebol, ani z pokusu Poliačeka. V 32. minúte Mravec trafil tyčku.
 
Pri šanciach vynikli brankári aj v záverečnej tretine, hoci v jej závere sa diváci nepochybne strachovali o výsledok. Michalovce mali v závere tretiny výhodu dvojminútovej presilovky. Hosťom nepomohla ani hra bez brankára... Mikulášania môžu o postupe rozhodnúť už zajtra na domácom ľade!
 
MHK 32 Liptovský Mikuláš –HK Dukla Michalovce 1:0 (1:0, 0:0, 0:0), stav série 2:1
Gól: 10. Kubáň (Paukovček, Bartík).
Divákov: 1230.
Liptovský Mikuláš: Palko – Holiga, Kledrowetz, Mezovský, Klepáč, Bača, Galko, Duriš, Sajko – Bartík, Paukovček, Kubáň, Kuric, Mravec, Poliaček, Marcinek, Uhrík, Jankovič, Kubovčík, Piatka, Matejka. 
Michalovce: Okoličány – Vorobel, Hrubý, Rusnák, Žemba, Šeliga, Chovan, Gavura, Halapy – Banovský, Šechný, Drotár, Fajčák, Palovčík, Opatovský, Čavrk, Linet, Zorvan, Čížek, Šimčák. 
 
Video bolo pridané o 20:53 hod.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )