StudneGolem

Cigánka lúpila v herni: s detskou pištoľou v ruke!

pridané: 23.01.2013, 11:47:31 | počet zobrazení: 4221

K lúpežnému prepadnutiu herne, ktorá sa nachádza v centre mesta, došlo včera vo večerných hodinách v Liptovskom Mikuláši. Lúpežníčka odcudzila približne 200 eur.

36-ročná Cigánka prišla včera po 21:00 hodine do herne v Liptovskom Mikuláši. „Prihovorila sa zamestnankyni, od ktorej zisťovala informácie, či je v herni sama. Keď sa neznáma žena presvedčila, že v herni okrem zamestnankyne nikto iný nie je, pristúpila k barovému pultu a na čašníčku namierila zbraň. Čašníčka zachovala duchaprítomnosť, žene zdvihla ruku, v ktorej držala zbraň do stropu a druhou rukou vybrala z pultu slzný sprej, ktorý jej nastriekala do tváre,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Žena si však uvoľnila ruku, v ktorej držala zbraň a opätovne ju namierila na čašníčku. Povedala jej, aby si dala ruky za hlavu a zároveň jej prikázala vydať z pokladne peniaze. Zamestnankyňa herne jej napokon vydala papierové bankovky v hodnote najmenej 200 eur. Potom jej prikázala ľahnúť si na zem a z herne odišla na neznáme miesto.

Ako sa ukázalo neskôr, žena mala v ruke detskú pištoľ. Polícia v Liptovskom Mikuláši začala po páchateľke okamžite pátrať. Podarilo sa ju vypátrať a zadržať v krátkom čase – do približne dvadsiatich minút. Stalo sa tak v širšom centre Liptovského Mikuláša. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorú ženu obvinil zo zločinu lúpeže. Obvinenej žene hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Foto: čitateľ www.michalpaska.sk

Článok bol aktualizovaný o 16:28 hod.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )