StudneGolem

Kľačiansky hokejový turnaj korisťou Mikulášanov

pridané: 05.01.2013, 17:30:49 | počet zobrazení: 3835

Tím Fans LM sa stal víťazom tretieho ročníka Kľačianskeho hokejového turnaja. Jeho dejiskom dnes bolo priestranstvom pred obecným úradom v Liptovských Kľačanoch.

Poltucet tímov si dnes zmeral sily na hokejovom turnaji v Liptovských Kľačanoch, ktorý je zároveň aj turnajom O pohár starostky obce. Zápasovými bojmi bez jedinej prehry prešli zástupcovia tímu Fans LM (fanúšikovia MHK 32 Liptovský Mikuláš a MFK Tatran), ktorí si zaslúžene z rúk starostky Viery Tomčíkovej prevzali putovný pohár.

Na druhom mieste skončil Tím Panáčika, tretiu priečku si vybojovali hráči z mančaftu Numero Uno. Hráči z víťazného tímu uspeli aj pri individuálnych oceneniach: Ilias Kourdis sa stal najlepším strelcom, medzi obrancami sa zaskvel Jozef Laučík. Ocenenie ďalších a mnohé iné momenty z vyhodnotenia nájdete vo videu na konci článku.

Starostka Viera Tomčíková spolu s hlavným organizátorom Ľudovítom Šmigurom mohli vysloviť spokojnosť s priebehom turnaja. „Hlavne, že sa nikto nezranil a všetko prebiehalo v športovej a férovej atmosfére. Radi sa na turnaji stretneme aj o rok. Určite ho ale pripravíme v iných, lepších podmienkach,“ zhodli sa.

Výsledky turnaja.

Víťazný tím. Horný rad zľava: Ilias Kourdis, Jozef Laučík a Michal Paška. Dole zľava: Jozef Machaj, Richard Kuna.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )