StudneGolem

Cigáň vykrádal chatu, muž si podrezal žily, aj horelo...

pridané: 01.01.2013, 17:08:28 | počet zobrazení: 4490

Záver roka 2012 a príchod Nového roka 2013 bol rušný! Pozrite si prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sa udialo.

V exprese horel strop

Ešte dopoludnia na Silvestra zasahovali dve vozidlá z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši v Demänovskej Doline. Horel strop v budove expresa. Pri požiari sa nikto neranil, škoda bola odhadnutá na približne 4000 eur. Hasiči uchránili majetok v hodnote asi 20 000 eur.

Cigáňa chytili, ako vykráda chatu

Po 20:00 hodine večer bolo rušno aj v hornoliptovskej obci Važec.  38-ročný Cigáň z tej istej obce vykrádal chatu. Vďaka rýchlemu zásahu policajtov z Pohotovostnej motorizovanej jednotky v Liptovskom Mikuláši v spolupráci s príslušníkmi Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Hrádku sa páchateľa podarilo zadržať. Policajti ho našli skrývajúceho sa pod posteľou...

Voči zlodejovi museli použiť donucovacie prostriedky, pretože pri zatýkaní kládol aktívny odpor. Zrejme ho „povzbudzoval“ aj alkohol, pretože mu ho namerali približne 1,5 promile. Nový rok tak muž „oslávil“ v policajnej cele na stanici v Liptovskom Hrádku. Polícia prípad ďalej vyšetruje.

V cele na tejto policajnej stanici v Liptivskom Hrádku "oslavuje" zlodej Nový rok...

Muž si podrezal žily

Dnes po štrnástej hodine popoludní zasahovali všetky záchranárske zložky – záchranári, hasiči a polícia na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši. Dôvodom bolo správanie 27-ročného mladíka. Ten si z neznámych príčin podrezal žily na rukách.
Odohralo sa to v byte na ulici Pod Slivkou. Záchranári mladíka previezli na psychiatrické oddelenie liptovskomikulášskej nemocnice.

Rušno bolo aj na Podbrezinách... Foto: čitateľ www.michalpaska.sk

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )