StudneGolem

Famózny záver body nepriniesol

pridané: 21.12.2012, 19:17:29 | počet zobrazení: 2982

V poslednom tohtoročnom stretnutí prvej hokejovej ligy v stretnutí 32. kola privítali hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade súpera z Bardejova.

Úvod duelu bol opatrný. V 4. minúte domáci Poliaček bekhendom trafil len do Andreanina. O minútu to tvrdou strelou skúšal Galko, gól z toho ale nebol. Mikulášania hrali v 7. minúte presilovku, Macíkovu strelu zblízka ale gólman Bardejova chytil. Počas presilovky to skúšal strelou aj Holiga, brankár ju vyrazil.

O slovo sa prihlásili aj hostia. V 12. minúte to skúšal Dančák zblízka, ale Palka neprekvapil. Bardejov sa už o minútu tešil: Hričina našiel odkrytú časť Palkovej bránky - 0:1. V 15. minúte hrali Bardejovčania presilovku. 36 sekúnd pred jej koncom zakončil kolotoč gólom Sabol. V závere úvodnej tretiny hrali presilovku aj domáci, Poliaček pol minúty pred koncom nedal ani na dvakrát.

Druhé dejstvo sa začalo presilovkou Mikulášanov, minútu a štrnásť sekúnd mali do konca výhodu o dvoch mužov. Liptáci mohli znížiť náskok súpera, no nepodarilo sa im to. Najväčšiu šancu mal Paukovček, zblízka trafil do brankára Bardejova. Domáci hráči hnaní fanklubom sa nevzdávali. V 26. minúte Bartíkovi nevyšla strela podľa predstáv, Paukovček zblízka dorážal, ale opäť trafil len do brankára Andreanina. O tri minúty hrali domáci presilovku, keďže Bardejov mal veľa hráčov na ľade, no diváci gól nevideli.

V 34. minúte Mravec zblízka nedal, brankár jeho pokus vyrazil. Potvrdilo sa staré známe nedáš dostaneš. Ščurko sa dostal do nájazdu, sám proti Palkovi neuspel, no jeho spoluhráč a strelec prvého gólu Hričina puk dorazil do siete.

Po dvoch minútach hry to v tretej tretine strelou od modrej skúšal Galko, no ani hradba mikulášskych tiel puk nedopravila do bránky. Hostia počas presilovky v 44. minúte pohrozili po strele Tkáča, tá ale skončila tesne vedľa tyčky. 380 divákov sa potešilo v 50. minúte, keď znižoval Macík po prihrávke Kledrowetza.

Hosťujúci Bochňa sa v 53. minúte ocitol sám pred Palkom, nechal ho ale ukázať svoje umenie. O štyri minúty hráč Bardejova Stríž sa dostal až pred Palka, ten ale jeho strelu kryl.  Následne sa v dobrej pozícii pred bránkou Bardejova ocitol Paukovček, trafil ale len betóny brankára hostí. Ten istý hráč v 58. minúte po prihrávke Baču znížil na 2:3, no to už bolo v tomto zápase všetko aj napriek obrovskej snahe domácich dostať duel do predĺženia všetko.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – Bemaco HC -46 Bardejov 2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Góly: 50. Macík (Kledrowetz), 58. Paukovček (Bača, Kuric) - 13. Hričina (Haláš), 16. Sabol (Krčula, Hajnik), 33. Hričina (Ščurko).
Divákov: 380.
Rozhodovali: Babeliak, Pavela, Gavalier.
Liptovský Mikuláš: Palko – Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.
Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.

Video bolo pridané o 21:21 hodine.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )