StudneGolem

Parádny zápas sa rozhodol v predĺžení

pridané: 23.11.2012, 19:25:44 | počet zobrazení: 3482

V stretnutí 22. kola prvej hokejovej ligy dnes hostil v tabuľke štvrtý Liptovský Mikuláš tretie Michalovce. Diváci videli kvalitný duel!

Úvod bol ako remeň: domáci už po 20. sekundách vyhrávali zásluhou Kubáňa, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Už po 58.sekundách prišla odpoveď hostí, keď Palka zblízka prekonal Zorvan. Hostia odchádzali do šatní s tesným vedením, postaral sa on skúsený Šechný, ktorý v 17. Minúte využil trmu-vrmu pred bránkou Palka a z dorážky upravil na 1:2.

V prostrednej časti dostal hneď v úvode Mezovský trest do konca stretnutia za napadnutie. V 23. Minúte sa na Okoličányho v bránke hostí rútili Macík s Bartíkom, ale druhý menovaný tesne minul. Michalovce sa dostali do vedenia 1:3 v 27.minúte, keď sa presadil Vorobel.

Záverečná časť hry priniesla výborný hokej! V 43. minúte Poliaček tečoval tvrdú strelu Kledrowetza od modrej v závere presilovky a bolo 2:3. O päť minút priniesol veľkú radosť na tribúny vyrovnávajúcim gólom Macík. Paukovček výborne potiahol puk po ľavej strane, z veľkého uhla nahral Macíkovi, ktorý skóroval do prázdnej bránky.

Keďže v nasledujúcich chvíľach už gól nepadol, na rad prišlo predĺženie. O všetkom rozhodol po 27. sekundách Juraj Kuric, ktorý bol pred bránkou hostí dôrazný a dočkal sa zaslúženej gólovej odmeny.

Video bolo pridané v nedeľu o 10:40 hodine.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Dukla Michalovce 4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 1:0) po predĺžení
Góly: 1. Kubáň (Paukovček, Devečka), 43. Poliaček (Kledrowetz, Bartík), 48. Macík (Paukovček, Bartík), 61. Kuric  – 2. Zorvan (Čížek, Linet), 17. Rusnák (Šechný), 27. Vorobel (Čížek, Linet),
Rozhodovali: Majling - Vyšný, Číž.
Liptovský Mikuláš: Palko – Devečka, Mezovský, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Galko – Bartík, Paukovček, Kubáň, Kuric, Mravec, Piatka, Poliaček, Matejka, Macík, Pekarčík, Kubovčík, Sajko.
Michalovce: Okoličány – Žemba, Hrubý, Rusnák, Vorobel, Chovan, Šeliga, Halapy – Macejka, Šechbý, Drotár, Fajčák, Palovčík, Čavrk, Zorvan, Linet, Čížek, Cmorej, Šimčák, Banovsk
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )