StudneGolem

Na hokeji futbalový výsledok

pridané: 18.11.2012, 19:05:44 | počet zobrazení: 3147

V dnešnom stretnutí 20. kola prvej hokejovej ligy hostili hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade súpera z Trnavy.

Po piatkovom víťazstve na ľade Prievidze čakal na Liptákov na domácej pôde súper z Trnavy. Radosť na domáce tribúny priniesla už 6. minúta. Hráči MHK 32 zahrávali presilovku, pretože Trnava pykala za šesť hráčov na ľade. Devečka vypálil od modrej, kapitán Kuric nemal s dorážkou problém – 1:0. Vzruch priniesla 16. minúta, keď po tvrdšom súboji Devečku s hosťujúcim hráčom opúšťal hráč Trnavy ľad na nosidlách.

V úvode druhého dejstva bol v dobrej šanci domáci Kubáň, Petrovič v trnavskej bránke sa ale nenechal prekvapiť. V 25. minúte podržal svoje mužstvo aj pri dvojnásobnej šanci Piatku. Ten istý hráč neuspel ani po polhodine hry. Potvrdilo sa staré známe nedáš-dostaneš a Hluch prekonal Palka. V závere tretiny ukázal svoje umenie talentovaný Poliaček. Obrancovi hostí vypichol puk a nekompromisne poslal svoje farby opäť do vedenia.

Záverečná tretina začala príležitosťou Macíka, jeho snaha ale do gólu pretavená nebola. V 49. minúte to hostia skúšali na štyrikrát, pred bránou Liptákov bola trma-vrma, Palko ale dokázal, prečo je jednotkou v bránke Liptovského Mikuláša. Následne mali hostia ešte dve šance, ale Palko bol opäť úspešný. Do záveru už diváci gól nevideli a tak zostalo pri futbalovom výsledku. Hosťom nepomohla k remíze ani 40 sekundová hra bez brankára.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Gladiators Trnava 2:1 (1:0, 1:1,0:0)
Góly: 6. Kuric (Devečka), 40. Poliaček – 33. Hluch (Jančovič).
Rozhodovali: Druga, Číž, Moravec.
Divákov: 340.
Liptovský Mikuláš: Palko – Mezovský, Klepáč, Devečka, Galko, Sajko, Kledrowetz, Holiga, Bača – Bartík, Paukovček, Macík, Kuric, Mravec, Poliaček, Kubáň, Matejka, Poliaček, Pekarčík, Kubovčík, Fabo.
Trnava: Petrovič – Šišmič, Poláček, Lupták, Demo, Šoltys, Jančovič – Dudáš, Schmidt, Jančovič, Rybárik, Grman, Baran, Lisoň, Mišura, Hubek, Bohunický, Hluch, Rosa.

Video bolo pridané v pondelok 19.11.2012 o 13:04 hodine.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )