StudneGolem

Zveľaďujeme ihrisko, pribudli nové lavičky

pridané: 05.11.2012, 19:34:25 | počet zobrazení: 2989

Som veľmi rád, že po letnej oprave komunikácií na našej ulici Džefremi dnes môžem zvestovať ďalšiu pozitívnu novinku. Pri ihrisku pribudli dve nové lavičky.

Teší ma, mesto v krátkom čase reagovalo na môj podnet a k doterajším dvom lavičkám boli umiestnené ďalšie dve, navyše s operadlami. Ako je známe, na našej ulici pribudlo v ostatnom čase niekoľko mladých rodín a najmä na jar či v lete už lavičky kapacitne nepostačovali.

Navyše, ihrisko je často využívané aj športujúcou mládežou nielen z našej, ale i ostatných okolitých ulíc – Opavská, Senická či Hradišská, nakoľko najbližšie ihrisko je v tejto časti sídliska pri Fitness B na Smrečianskej ulici.

Ľudia vedia, že pribudne tiež 20 rodinných domov v rámci projektu Slnečná stráň. Vzhľadom na tesnú blízkosť je predpoklad, že mládež z rodinných domov bude využívať práve naše športové ihrisko.

Som rád, že dobrá vec sa podarila. Poďakovanie patrí Útvaru životného prostredia a poľnohospodárstva Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši a tamojším Verejnoprospešným službám.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )