StudneGolem

Hanba na Tatrane, neudržali víťazstvo

pridané: 03.11.2012, 15:25:50 | počet zobrazení: 3765

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš privítali v stretnutí 16. kola druhej futbalovej ligy na domácom trávniku súpera z Ružinej.

V Liptovskom Mikuláši sa hral mimoriadne dôležitý duel dvoch posledných celkov tabuľky. Ako prví sa o slovo prihlásili hostia, v 13. minúte Balaško hlavičkoval nad. V 21. minúte hlavičkoval po centri Ballucha Labun, ale mieril nad brvno. V tejto časti hry si už žiadny z tímov nevypracoval vážnejšiu príležitosť.

V 51. minúte centroval Urbánek, v páde triafal Kurták, ale jeho strela minula Šavolovu bránku. V 53. minúte bol po druhej žltej karte vylúčený hosťujúci Teixeira a Tatran tak hral presilovku. Po hodine hry mal obrovskú šancu Malec po centri Moronga, pri jeho hlavičke ale vynikol Michalík v bránke Ružinej. V 69. minúte pálil Fuják tesne vedľa bránky, o minútu to tiež strelou skúšal Malec.

Tatran bol počas presilovky aktívnejší, tvoril šance, no gól nie a nie padnúť. Neujala sa strela Labuna spoza šestnástky v 78.minúte, ten istý hráč neuspel ani o dve minúty neskôr. Obrovskú radosť priniesla 88. minúta a na dvakrát presný zásah Šupeja. Radosť ale netrvala dlho, hostia vyrovnali z ojedinelej šance v 90. minúte. Pre fanúšikov je výsledok sklamaním.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – TJ Baník Ružiná 1:1 (0:0)
Góly:  88. Šupej – 90. Krumák.
Rozhodovali: Matúš - Vindiš, Ferenc. 
Divákov: 262.
Liptovský Mikuláš: Šavol - Janec, Kubena, Labun , Mizerák (53. Fuják), Šupej, Lišivka, Moravčík, Balluch (62. Morong), Pastva (75. Popík), Malec.
Ružiná: Michalík - Ferenc, Štajer, Marko (60. Krško), Urbánek, Kamendy (68. Strelka), Teixeira, Boháčik , Ometák (46. Hladík), Kurták, Balaško.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )