StudneGolem

Spišiaci vyučili Mikuláš na jeho ľade

pridané: 02.11.2012, 19:14:05 | počet zobrazení: 3568

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš nestačili v dnešnom stretnutí 16. kola prvej ligy na súpera zo Spišskej Novej Vsi. Doma mu vysoko podľahli.

Hosťom zo Spiša vyšiel úvod na výbornú. Už po 25 sekundách otváral skóre skúsený Vaic prakticky z prvej akcie. V 5. minúte domáci vyrovnali po góle Mravca, ktorý presne vystrelil k ľavej žrdi po výbornej prihrávke od Sajka. Do šatne odchádzali s vedením hostia vďaka Bellušovi – ten v 14. minúte potrestal chybu Mravca pri rozohrávke vo vlastnom obrannom pásme.

V prostrednej časti hry sa strelecky presadila len Spišská Nová Ves. V 24. minúte si na modrej prebral puk Novák a v samostatnom nájazde zasunul puk za Palka. Hostia v 46. minúte vyhrávali už 1:4, keď Findura pri vylúčení Mezovského ukážkovo zavesil pod hornú žŕďku. Po tomto góle Palka v mikulášskej bránke nahradil Bruncko.

Hostia boli v tomto dueli lepší po všetkých stránkach. Potvrdili to aj piatym gólom. Jeho autorom bol v 48.minúte Vaic. Do konca zápasu sa prakticky len dohrávalo. Za zmienku stála šanca Macíka z 59. minúty, po ktorej sa rozhodca musel poradiť s videorozhodcom, no gól z nej napokon nebol.  Spišská Nová Ves si zo srdca Liptova zaslúžene odviezla všetky body.  

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Spišská Nová Ves 1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Góly: 5. Mravec (Sajko) - 1. Vaic (Smotrila), 14. Belluš (Klinga), 24. Novák (Prokop), 36. Findura (Prokop, Džerenga), 48. Vaic (Smotrila).
Divákov: 450.
Rozhodovali: Štefik – Vyoral, Vyšný.
Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) – Devečka, Mezovský, Holiga, Galko, Sajko – Bartík, Paukovček, Macík, Kuric, Poliaček, Mravec, Kubáň, Piatka, Matejka, Kubovčík, Fabo.
Spišská Nová Ves: Lipovský – Vantroba, Horváth, Novák, Džerenga, Malina, Nitriansky, Vartovník – Kohutiar, Vaic, Smotrila, Novák, Prokop, Findura, Jánošík, Klinga, Belluš, Kirk, Krempaský.

Video bolo pridané o 20:20 hod.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )