StudneGolem

Mikulášania v dobrom zápase nezaváhali

pridané: 16.10.2012, 19:08:55 | počet zobrazení: 3175

V stretnutí desiateho kola prvej hokejovej ligy si hokejisti Liptovského Mikuláša na domácom ľade poradili so súperom z Bardejova.

Od úvodu to bol z obidvoch strán opatrný hokej. Skóre otvárali v 11. minúte hostia zásluhou Valchařa. O dve minúty to už bolo 0:2, keď Piatak položil Palka na ľad a pohodlne zasunul do odkrytej bránky. Mikulášania sa nevzdávali a už v 13. minúte znižoval Piatka.

V úvode prostrednej časti hry dostal Pawelski výbornú prihrávku od Kubovčíka, z prvej vystrelil rovno pod brvno a bolo 2:2. Radosť na solídne zaplnené tribúny priniesol po pol hodine hry Macík, ktorý dorážal puk po delovke Kandru. Po tomto góle sa gólman hostí nechal vystriedať. V 33. minúte hostia vyrovnávali potom, čo dvojica Valentín-Sabol predviedla ukážkovú spoluprácu a druhý menovaný prekonal Palka.

V záverečnej tretine sa prejavila väčšia túžba domácich po víťazstve. Hostia pôsobili nervózne. Na 4:3 zvyšoval v 51. minúte Kubáň. Hostia v závere hrali bez brankára, do prázdnej bránky spečatil osud stretnutia kapitán Kuric.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – Bemaco HC-46 Bardejov 5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
Góly: 14. Piatka, 23. Pawelski (Kubovčík), 30. Macík (Kandra), 51. Kubáň (Mravec, Kledrowetz), 60. Kuric. - 11. Valchař (Šimo), 13. Piatak (Gmitter, Jokeľ), 34. Sabol (Valentín).
Divákov: 481.
Rozhodovali: Píšťanský – Vyoral, Lajčiak.
Liptovský Mikuláš: Palko - Mezovský, Kledrowetz, Holiga, Janči, Kandra, Sajko - Bartík, Piatka, Macík, Kuric, Mravec, Poliaček , Kubáň, Matejka, Kubovčík, Čáni, Pawelski, Pekarčík.
Bardejov: Marton - Valentín, Polaček, Krčula, Gajdoš, Mojdis, Tkáč, Šimo, Mihalič - Stríž, Sabol, Baláž, Jasovský, Bochňa, Hričina, Jokeľ, Piatak, Gmitter, Knap, Česelka, Valchař.

(Video bolo pridané o 22:54 hod).
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )