StudneGolem

Mizéria pokračuje, Tatran opäť bez gólu

pridané: 06.10.2012, 16:21:06 | počet zobrazení: 3402

Hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš opäť nestrelili gól. Keďže v dvanástom kole súťaže skórovali raz len hostia zo Senca, Mikulášania prehrali.

Domáci futbalisti bojujú s poriadnou streleckou mizériou. V doterajšom priebehu druhej futbalovej ligy strelili v 11 zápasoch len tri góly. Len na porovnanie, ich súper zo Senca rozvlnil súperovu sieť 17 krát a v tabuľke im na rozdiel od desiateho Liptovského Mikuláa patrila druhá priečka.

V prvom polčase to bola veľká bieda v podaní obidvoch tímov. V 6. minúte to strelou skúšal Ďungel, trafil len do Kollára v seneckej bránke. Už po 12. minútach hry museli hostia nútene striedať, keď z ihriska odišiel zranený Štyvar. V 19. minúte opäť skúšal šťastie Ďungel, jeho strele chýbala potrebná razancia. Tatran o dve minúty kopal voľný kop, obrana hostí si s ním bez problémov poradila. Senec sa o slovo prihlásil v 23. minúte, Mikuličova slabá strela skončila v Šavolovi. Domáci v 37. minúte nezužitkovali spoluprácu v podaní Maleca s Tomkom, ktorí sa rútili na jedného zo Senčanov.

Druhý polčas začal šancou domáceho celku. Moravčík v 51. minúte našiel Maleca, ktorý ani na dvakrát seneckému brankárovi neurobil starosti. Lopta sa po jeho druhej strele dostala k Pastvovi, ten však netrafil bránku. Senec mal výbornú šancu v 70. minúte, Peňaškov pokus Šavol chytil. V 73. minúte sa domáci požadovali odpískania ruky, rozhodca mal na situáciu ale iný názor. Peňaška si chuť napravil v 77. minúte, keď Senec poslal do vedenia po centri Hanzela.  

V záverečných minútach sa už skóre nezmenilo. Liptovský Mikuláš opäť neskóroval, Senec si jediným presným zásahom zabezpečil všetky tri body. Diváci zo štadiónu Tatranu neodchádzali spokojní...

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – ŠK SFM Senec 0:1 (0:0)
Gól: 77. Peňaška.
Rozhodovali: Michlian – Petríček, Hrdlička.
Žlté karty: Moravčík, Líšivka, Šupej – Peňaška, Trajcsik.
Divákov: 210.
Liptovský Mikuláš: Šavol – Janec, Kubena, Ďungel (35. Tomko), Šupej, Líšivka, Moravčík, Balluch (60. Popík), Pastva, Morong (76. Rezer), Malec.
Senec: Kollár – Karč, Hanzel, Trajcsik, Peňaška, Hutta (90. Gogolák), Tomášek, Mravec, Štyvar (12. Lapin), Mikulič, Polgár.

(Video bolo pridané o 17:57 hod)

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )