StudneGolem

Desiaty prípravný duel: desiata prehra!

pridané: 11.09.2012, 19:22:12 | počet zobrazení: 3222

V záverečnom prípravnom dueli pred začiatkom novej sezóny prvej hokejovej ligy dnes privítali hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade mančaft Prešova.

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš hostili v desiatom prípravnom zápase súpera, s ktorým si zmerali sily v piatok na jeho ľade. Úvodné dejstvo bolo v znamení hráčov z východu republiky. V 8. minúte Kadlubiak prekvapil Palka v domácej bránke. O tri minúty už bolo 0:2, Hajdukova strela spomedzi kruhov sa zastavila až v sieti. Na nepríjemných 0:3 Prešov zvýšil v 18. minúte. Mikulášanom sa podarilo znížiť zásluhou Matejku, ktorý dorážal zblízka.

Hostia boli pri streleckej chuti aj v prostrednej tretine. Kubus skóroval dokonca v oslabení, udialo sa tak v 27. minúte. Domáci na 2:4 upravili po presnom zásahu Poliačeka, ktorý sa z blízka nemýlil po Kuricovej prihrávke.

V úvode tretej tretiny Školiak fauloval Paukovčeka. Rozhodca nariadil trestné strieľanie, z ktorého sa sám faulovaný nemýlil. Gól domácich povzbudil a na radosť hŕstky divákov vyrovnával na 4:4 Janči v 52. minúte po strele z uhla. Hostia ale opäť išli do vedenia zásluhou Loydla v 54. minúte. O tri minúty to bolo 4:6 po góle Hajduka, ktorý využil dvojnásobnú presilovku. Do záverečnej sirény už gól nepadol.

Nový ročník prvej hokejovej ligy začína o týždeň v utorok, Mikulášania sa predstavia v Považskej Bystrici. V piatok na domácom ľade hostia Topoľčany.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – P.H.K. Prešov 4:6 (1:3, 1:1, 2:2)
Góly: 19. Matejka (Kubovčík), 39. Poliaček (Kuric, Matejka), 41. Paukovček, 52. Janči - 8. Kadlubiak (Schneider, Gavač), 11. Hajduk (Kubus), 18. Sabol (Kivader), 27. Kubus, 54. Loydl, 57. Hajduk (Kubus, Románek).
Divákov: 110.
Liptovský Mikuláš: Palko (21. Duchoň) – Holiga, Devečka, Bača, Galko, Janči, Sajko – Bartík, Kuric, Pekarčík, Kubáň, Mravec, Poliaček, Kubovčík, Piatka, Matejka, Čáni, Paukovček, Ištocy.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )