StudneGolem

Opitý a bez vodičského preukazu narazil do chodcov

pridané: 24.10.2019, 21:53:13 | počet zobrazení: 12944
K vážnej dopravnej nehode došlo dnes po 18:00 hodine na Štefánikovej ulici (blízko Stanice technickej kontroly) v Liptovskom Mikuláši.
 
Podľa informácií od svedkov nehody ju spôsobil 19-ročný mladík, ktorý, podľa našich informácií, nie je držiteľom vodičského oprávnenia. „Išiel ako blázon, rýchlo a zo strany na stranu. Svetlá nemal zasvietené, v protismere sa zrazil so Škodou Fabia,“ hovorila posádka auta idúceho hneď za ním. 
 
Videli aj to, čo nasledovalo po náraze. „Auto letelo asi 10 metrov, pritom zasiahlo chodcov, ktorí išli po chodníku. Náraz auto odhodil vedľa chodníka. Okamžite sme volali na linku 112, záchranné zložky tu boli skutočne rýchlo,“ povedali svedkovia nehody. Pri nej bolo poškodené aj jedno zaparkované auto.
 
Nehoda si vyžiadala 5 zranených osôb: vodičov oboch áut, 5-ročného chlapca zo Škody Fabie a dvoch chodcov. Všetci boli po ošetrení záchranármi prevezení do nemocnice. 
 
Vodič bol po nehode agresívny, odmietol sa podrobiť aj dychovej skúške, no svedkovia nehody uviedli, že určite bol opitý. 
 
Nehodu vyšetruje dopravná polícia. Počas jej dokumentovania a odstraňovania následkov bola ulica na približne dve hodiny uzatvorená. 
 
Foto: autor

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )