StudneGolem

Na Tatrane padal dážď, nie góly

pridané: 11.08.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 2913

Futbalisti MFK Tatran dnes na domácom ihrisku privítali súpera z Dubnice nad Váhom. Išlo o stretnutie štvrtého kola druhej futbalovej ligy.

Za chladného a daždivého počasia hŕstka divákov v úvode veľa futbalovej krásy nevidela. Ako prví sa o slovo prihlásili domáci, Labun v 17. minúte mieril do stredu bránky. Hostia mali výbornú šancu v 24. minúte. Strela Bilovského mala správny smer, pohotovo ale vynikol Šavol v domácej bránke.

Hostia pohrozili aj o jedenásť minút neskôr – Vaško prihrával Augustínimu, jeho krížna strela minula bránku Tatranu.
Následne mohol skóre otvoriť Labun v domácom drese. Osamotený vystrelil, no bránka Dubnice mu bola primalá.

Úvod druhého dejstva bol poznačený striedaniami v obidvoch celkoch. Na prvý pokus o prelomenie bezgólového stavu diváci čakali do 65. minúty. Striedajúci Grabeš sa dostal do šance, namiesto strely zvolil prihrávku na Šupáka, ktorý trafil len do domáceho obrancu. Grabeš mal šancu aj v 68. minúte, keď jeho strela z hranice šestnástky skončila na brvne.

Tatran sa tiež nechcel uspokojiť s bezgólovým skóre. V 71. minúte sa prezentoval Daško, s odrazenou loptou si následnej neporadil podľa predstáv Líšivka. Vynikajúcu príležitosť mal v 82. minúte Balluch po efektnom vysunutí Líšivkom. Balluch sa dostal do súboja zoči-voči voči dubnickému gólmanovi, víťazom bol však Maťašovský.

Táto časť hry mala správny náboj, diváci sa rozhodne nenudili. Šance sa striedali na obidvoch stranách. Labun v 86. minúte trafil v dobrej pozícii veľmi slabo. Následne mohla skórovať Dubnica, proti strele Grabeša opäť vytiahol parádny zákrok Šavol. O minútu Grabeš výborne nahrával, Šupák trafil len do mikulášskych obrancov.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Dubnica nad Váhom 0:0
Rozhodovali: Glova – Cuninka, Kováč.
Žlté karty: Janec, Líšivka, Labun – Jakúbek, Augustíni, Grabeš.
Divákov: 220.
Liptovský Mikuláš: Šavol – Janec (61. Rezer), Kubena, Labun, Popík (56. Ďungel), Šupej, Tomko (51. Balluch), Daško, Líšivka, Moravčík, Pastva.
Dubnica: Maťašovský – Čiernik, Beňo, Šupák, Bilovský (84. Vavrík), Augustíni, Božoň, Jakúbek, Mego (62. Urban), Masárik, Vaško (62. Grabeš).

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )