StudneGolem

Mikulášania dnes vykorčuľovali na ľad

pridané: 06.08.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3126

Prvoligoví hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš dnes dopoludnia začali s prípravou na ľade. Káder zatiaľ tvoria výlučne mikulášski odchovanci.

Pod vedením trénera Dušana Halahiju a jeho asistenta Petra Lepiša vykorčuľovalo na ľad 23 hráčov a traja brankári. „Absolvovali sme klasický tréning na ľade. Predtým sme počas mája a júna mali prípravu na suchu, ktorá bola adekvátna klubovým podmienkam. Necelý júl chlapci trénovali individuálne, koncom mesiaca sme sa stretli,“ prezradil Dušan Halahija.

Súčasťou prípravy na nový ročník druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže, ktorá odštartuje v polovici septembra, bude desať duelov. V pláne sú tri na domácom ľade, za zvyšnými Mikulášania vycestujú. „Poslúžia nám na zapracovanie hráčov do kádra a optimálne zloženie formácií. Cieľ je jasný – čo najlepšie sa pripraviť na súťaž,“ pripomenul tréner.

Čo sa týka kádra, jeho definitívna podoba by sa mala vykryštalizovať počas tohto mesiaca. Na konci článku nájdete zoznam hráčov, ktorí sa dnes ocitli na ľade. „V kádri sú aj skúsenejší hráči, ktorí by mali na ľade viezť tých mladších. Mužstvo je zatiaľ zostavené výlučne z našich odchovancov,“ dodal Dušan Halahija.

Začali prípravu na ľade

Brankári: Bachan, Bruncko, Palko.
Obrancovia: Jakub Bača, Devečka, Galko, Holiga, Hyben, Janči, Kledrowetz, Mezovský, Sajko.
Útočníci: Bartík, Čáni, Ďurný, Halaj, Kubáň, Kubovčík, Kuric,   Macík, Matejka, Mravec, Paukovček, Pawelski, Piatka, Poliaček.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )